عفريت النت
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


مرحبا يا (زائر) .. عدد مساهماتك 8
 
الرئيسيةمكتبة الصورأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الفراخ المقرمشة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
بريق اللؤلؤ
عفريت لسة جديد
عفريت لسة جديد
بريق اللؤلؤ


الفراخ المقرمشة 3610
الفراخ المقرمشة Studen10
الفراخ المقرمشة Swimmi10
الفراخ المقرمشة 212
عدد المساهمات : 18
نقاط : 9658
النجوم : 1 تاريخ التسجيل : 18/03/2011

الفراخ المقرمشة Empty
مُساهمةموضوع: الفراخ المقرمشة   الفراخ المقرمشة I_icon_minitimeالأحد أبريل 17, 2011 9:01 pm

بسم الله الرحمان الرحيمالمقادير
- فرخة نضيفة ومقطعة 6 او 8 قطع

- التتبيلة ( ملح - فلفل - زعتر - كزبرة ناشفة - سماق - توابل - كمون - خل - شطة او هوت صوص لو عيزاها سبايسي- بصلة مفرومة كويس اوووي ( هو قال مية البصل بس انا حطيت البصلة كلها) - 2 فص توم مفروم)
- 1 كوب دقيق
- 1 كوب دقيق درة اصفر ( لو معندكيش مش مشكلة )
- 1 كوب كورن فليكس مطحون ودا لازم مش اختياري وتكوني طحناه بايدك مش بالكبة
- توم بودر وبصل بودر ( انا مكنش عندي مش ضروري لانك حاطة توم وبصل في التتبيلة )
- ملعقة عصير لمون وملعقة خل

الطريقة :
- تجيبي الفراخ بعد ما تنضفيها كويس اوووي وتشيلي جلدها وتبقى كدا

الفراخ المقرمشة 1286284132
وبعدين تعملي فيها فتحات بالسكينة علشان التتبيلة تدخل جوة اللحم و العضم كدا

الفراخ المقرمشة 1286284385


بعدين تجهزي التتبيلة اللي قلناها فوق

الفراخ المقرمشة 1286284497

وبعدين تجيبي الفراخ وتحطي عليها كل التوابل وتدكيها كويس اوووي وتسيبيها في التتبيلة اقل حاجة 12 ساعة في التلاجة متغطية دا لاااااااااازم علشان تكون شربت في الطعم

الفراخ المقرمشة 1286284651

نيجي بقى لوقت القلي

تجهزي طبقين كباار : واحد فيه مية + الخل + اللمون

الفراخ المقرمشة 1286284859

والطبق التاني : الدقيق + دقيق الذرة + الكورن فليكس المطحون ( ممكن تحطي شوية شطة او كاري زي ما عملت ) وتخلطي كويس

الفراخ المقرمشة 1286284988

بعدين تاخدي قطعة فراخ من التتبيلة وتحطيها في طبق الدقيق و تغطسيها كويس و تضغطي لحد ما تتغطى تمام وبعدين خديها وغطسيها في طبق المية وهي في ايدك و طلعيها علطول اوعي تسيبيها تعوم الفراخ المقرمشة SAni_fish ورجعيها تاني لطبق الدقيق وغطيها تاني كويس بالدقيق واعملي كدا في باقي القطع هتبقى كدا

الفراخ المقرمشة 1286285376

و بعدين تكوني حاطة زيت غزير ( بلاش طاسة الحلة احسن ) على النار يسخن ولما يسخن اوي
امسكي طبق المية في ايدك وبالايد التانية تاخدي قطعة وتغطسيها في المية وفوراااااا في الزيت السخن ومتخفيش مش هيحصل حريقة او طرطشة او اي حاجة وبسرعة نزلي القطع في المية للزيت والنار تكون عالية في الاول علشان الفراخ تاخد صدمة الفراخ المقرمشة SAni_choco وبعدين توطي النار وتغطي الحلة وتسيبيها من 10 ل 15 دقيقة على النار علشان تستوي من جوة كويس

الفراخ المقرمشة 1286285742

ودا شكلها النهائي لما طلعت من الحلة

الفراخ المقرمشة 1286285884


الفراخ المقرمشة 1286285982

منقوللللللللللللللللللللللللللللللللللل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Naiera
مشرف ركن الصور
مشرف ركن الصور
Naiera


الفراخ المقرمشة 3011
الفراخ المقرمشة Studen10
الفراخ المقرمشة Painti10
الفراخ المقرمشة 212
عدد المساهمات : 408
نقاط : 10666
النجوم : 1 تاريخ التسجيل : 22/06/2010
العمر : 25

الفراخ المقرمشة Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفراخ المقرمشة   الفراخ المقرمشة I_icon_minitimeالإثنين أبريل 18, 2011 8:55 pm

شكرا يا قمر اكلة حلوة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بريق اللؤلؤ
عفريت لسة جديد
عفريت لسة جديد
بريق اللؤلؤ


الفراخ المقرمشة 3610
الفراخ المقرمشة Studen10
الفراخ المقرمشة Swimmi10
الفراخ المقرمشة 212
عدد المساهمات : 18
نقاط : 9658
النجوم : 1 تاريخ التسجيل : 18/03/2011

الفراخ المقرمشة Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفراخ المقرمشة   الفراخ المقرمشة I_icon_minitimeالخميس أبريل 21, 2011 9:15 pm

شكرا على الرد وايضا على مرورك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الفراخ المقرمشة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الفراخ الاسبانيه محمرة او مشوية تجنننننننننن

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عفريت النت :: المطبخ :: الأكلات-
انتقل الى:  

.: 1000 :.


Doctor X Blog Nutrition understand your body