عفريت النت
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


مرحبا يا (زائر) .. عدد مساهماتك 8
 
الرئيسيةمكتبة الصورأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 البيدزا الحادقة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
بريق اللؤلؤ
عفريت لسة جديد
عفريت لسة جديد
بريق اللؤلؤ


البيدزا الحادقة 3610
البيدزا الحادقة Studen10
البيدزا الحادقة Swimmi10
البيدزا الحادقة 212
عدد المساهمات : 18
نقاط : 9658
النجوم : 1 تاريخ التسجيل : 18/03/2011

البيدزا الحادقة Empty
مُساهمةموضوع: البيدزا الحادقة   البيدزا الحادقة I_icon_minitimeالأحد أبريل 17, 2011 9:19 pm

بسم الله الرحمان الرحيمعملت البيتزا الحادقه والحلوه بتاعة الشيف يسرى ادخلى بسرعه
البيدزا الحادقة 12921124312462البيدزا الحادقة 12921095761897


عملت البيتزا وطلعت روووووووووووووعه قلت اصورها عشان اللى ما شاف الحلقه يستفاد

المقادير
انا عملت 2 صينيه
4 كوب دقيق
كوب زبادى صغير
2 ملعقه لبن بودره
1م كبيره خميره فوريه+ 1ملعقه سكر
1/4 كوب زيت زيتون او ذره
ماء دافىء للعجن

للتزيين الحادق
سوسيس
جبنه موتزريلا اوجوده او رومى مبشور
زيتون مخلى
صلصه عباره عن طماطم وثوم وبصل وورق لورا وزعتر يتسلق على النار بعدين نصفى الماء ونضربهم فى الخلاط ونصفيهم ونغليهم على النار تانى مع ملح وفلفل وزعتر حتى نصل على القوام المطلوب وتبرد ونحطه على البيتزا

فلفل رومى وحار والوان مقطع
او اى حاجه عندك تفضليها

للتزيين الحلو
شيكولاته خام مكعبات
شيكولاته بيضا مكعبات
كريم باتسرى
اما انا ماكانش عندى حاجه من دول كان عندى صوص شيكولاته وكراميل وعملت مهلبيه بجوز الهند وطلعت تحفه
لازم نتصرف

الطريقه
ننخل الدقيق ونضيف عليه الموا الجافه كلها وبعدين الميه ونعجن لحد ما تبقى العجينه بتلزق بسيط فى ايدينا وبعدين نضيف الزيت وبعجن كويس لحد ما يختفى خالص وبعدين نحطها فى مكان دافىء عشان تخمر لمدة ساعه
معلش ما صورتش ماكنتش اعرف انى هانزلها
بعدين نقسمها كورتين اد بعض ونسيبها ترتاح10 دقايق
ناخد اول واحده ونشيل منها قطعه نفرد الباقى فى صينيه مدهونه زيت ونحد عليها الصلصه وبعدين السوسيس والفلفل والزيتون والجبنه
القطعه اللى اخدناها نكورها كور صغيره ونحشيها سوسيس او جبنه ونحطها فى الجناب


البيدزا الحادقة 12921118154105


البيدزا الحادقة 12921120438210



البيدزا الحادقة 12921122016225
















اما العجينه التانيه فردتها فى صينيه مدهونه زيت وحطيت عليها المهلبيه وقطع الشيكولاته والكراميل وشويه جوز الهند وعلى الفرن على طول لمدة 1/4 ساعه وطلعت خطيييييييييييييييره

دى شكل المهلبيه

البيدزا الحادقة 12921127381381

فردت المهلبيه على العجينه
البيدزا الحادقة 12921131378999

حطيت الشيكولاته والكراميل
البيدزا الحادقة 12921129802038

هنا الكل ساح فى الفرن والطعم خطير

البيدزا الحادقة 12921133508045



البيدزا الحادقة 12921135896030

منقووووووووووووولللللللللللللللللللللللللللللللللل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Naiera
مشرف ركن الصور
مشرف ركن الصور
Naiera


البيدزا الحادقة 3011
البيدزا الحادقة Studen10
البيدزا الحادقة Painti10
البيدزا الحادقة 212
عدد المساهمات : 408
نقاط : 10666
النجوم : 1 تاريخ التسجيل : 22/06/2010
العمر : 25

البيدزا الحادقة Empty
مُساهمةموضوع: رد: البيدزا الحادقة   البيدزا الحادقة I_icon_minitimeالإثنين أبريل 18, 2011 1:55 pm

ميرسي يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بريق اللؤلؤ
عفريت لسة جديد
عفريت لسة جديد
بريق اللؤلؤ


البيدزا الحادقة 3610
البيدزا الحادقة Studen10
البيدزا الحادقة Swimmi10
البيدزا الحادقة 212
عدد المساهمات : 18
نقاط : 9658
النجوم : 1 تاريخ التسجيل : 18/03/2011

البيدزا الحادقة Empty
مُساهمةموضوع: رد: البيدزا الحادقة   البيدزا الحادقة I_icon_minitimeالخميس أبريل 21, 2011 9:19 pm

شكرا على مرورك واىضا كل ردودك على المواضيع رائعة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
البيدزا الحادقة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عفريت النت :: المطبخ :: الأكلات-
انتقل الى:  

.: 1000 :.


Doctor X Blog Nutrition understand your body